Hairextensions & Weft

  • .
  • .
  • .
  • .
  • .

Per 14 februari 2014 zijn wij actief onder de bedrijfsnaam Beauty Heaven. Meer informatie is te vinden op: www.beautyheaven.nl

Ik krijg regelmatig de vraag wat nou het verschil is tussen de merken extensions. Er zijn er immers zoveel! Zelf heb ik alle bekende merken gedragen. Even op een rij welke merken ik zet en wat de verschillen zijn:

Balmain


Balmain extensions zijn gemaakt van chinees haar. Chinees haar is erg glad en bijzonder stijl.

Dit merk raad ik dan ook altijd aan bij vrouwen met stijl haar. Je zal nooit het probleem hebben dat je je extensions moet stijlen na het douchen/fohnen. Heeft je eigen haar een slag?
Dan is het niet aan te raden voor Balmain te kiezen.

Een groot voordeel van Balmain is dat de waxjes heel dun zijn. Hierdoor zie je ze minder snel als je fijn haar hebt en zijn ze makkelijker te verstoppen, ook als je je haar in een strakke staart hebt. Nadeel van het feit dat de waxjes zo fijn zijn is dat de waxjes na 4 maanden wat slapper worden en langzaam zullen afbrokkelen.
Dit maakt het verwijderproces echter minder schadelijk en gemakkelijker!

Great Hair


Great Hair extensions zijn gemaakt van haar uit India. Dit haar is van nature donker en word in verschillende kleuren geverfd. Het word geleverd in de textuur ‘natural straight’. Dit houd in dat het haar een natuurlijke slag heeft. Bij het zetten is het haar vaak vrij stijl. Maar na de eerste wasbeurt zal het haar een lichte slag aannemen. Het eigen haar past zich aan aan de slag van de extensions en andersom waardoor na 2 wasbeurten de ingezette plukjes opgaan in het eigen haar en de extensions onzichtbaar worden!

Great hair is verkrijgbaar tot 70 cm

Great Hair heeft de volgende kleuren:

 


Indian Gold


 

Indian Gold komt ook uit India. Het haar is van AAA kwaliteit en staat gelijk aan Great Lenghts. Indian Gold word ook door veel celebrities en bekende Nederlanders gedragen!
Het haar is echter een stukje duurder, maar de kwaliteit is ongekend. Bovendien heeft Indian Gold de keuze uit waxextensions en microring extensions, welke door middel van een klein ringetje worden bevestigd ipv een waxje. Hierdoor zijn microring extensions opnieuw te gebruiken.

Nieuw bij Indian Gold is de Wonderweft! Dit zijn kleine strookjes die met ringetjes bevestigd worden en tevens herbruikt kunnen worden.

Vanaf heden ook hairweaving met indian gold haar verkrijgbaar. Een weave wordt door middel van kleine platte vlechtjes met een klein beetje nephaar (voor versteviging) aan de hoofdhuid vast genaaid.
Weavehaar kan tot 1 jaar opnieuw gebruikt worden, maar dient elke 8 weken omhoog geplaatst worden. De wefts van indian gold zijn alleen in 50 cm te verkrijgen.

Indian Gold heeft als enige ook 5 verschillende structuren. Dit zijn de volgende:

 

 

Indian Gold heeft de volgende kleuren:

 

Great Lengths

GL ombre

Great Lengths Ombre extensions

Extensions van het origineel. Verwen jezelf met het beste!
Lang haar. Adembenemend volume. Trendy stylings.
Sinds er extensions bestaan, kunnen steeds meer vrouwen zich deze wens vervullen.
De eerste methode voor een veilige, comfortabele en duurzame haarverlenging en haaraanvulling werd door Great Lengths
ontwikkeld. Rond 20 jaar geleden brachten wij onze “keratinebondings” op de markt, die voor het eerst een zekere en behoedzame verbinding van eigen haar en natuurhaar-strengen garandeerden. Sindsdien is er veel veranderd. Alleen één zaak niet. Great Lengths is wereldwijd nog steeds de marktleidende specialist voor hoogwaardige extensions.

En nog steeds spreken deze unieke voordelen van de hoogwaardige extensions van Great Lengths voor zich:

* Vol en lang haar voor elke styling

* Hoogwaardige strengen van gezond natuurhaar

* Intensieve en duurzame kleuren

* Onzichtbaar en haast niet te voelen door extreem platte bondings

* Zekere en duurzame verbinding door middel van de nieuwste techniek

Exclusief bij partners van Great Lengths verkrijgbaar!

Great Lengths is verkrijgbaar in steil, permanent krul, pastel tinten, ombre kleuren en swarovski extensions.

Great lengths flow strengen

Great Lengths Ombre extensions

GL ombre licht

Great Lengths Ombre extensions

 

Flip in extensions By Hairworkxx

Lang haar wanneer u dat wil? Bestel dan nu een flip in haarwerk op maat van Hairworxx!

Bekend van onder andere X-factor, de huishoudbeurs en zeer geliefd bij aanstaande bruidjes. Met de Flip-In Hair brengt u snel gemakkelijk zelf uw haarverlenging in. Nog niet eerder was het mogelijk om zo snel extra volume of lengte in uw haar te creëren!
Het zal u verrassen wat dit systeem in minder dan één minuut voor u kan doen! Uw bos haar ziet er vol en gezond uit, en niemand zal weten dat u de Flip-In Hair draagt.

Of u nu krullend haar hebt, steil, of een beetje slag, met Flip-in Hair kunt u ieder kapsel verlengen of meer volume geven.

Flip-in Hair is verkrijgbaar in steil, slag en krul. Er is voor u een ruime keus om het juiste haartype en de gewenste lengte te kiezen. Flip-in Hair is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Daarom kunt u het stylen zoals u dat normaal ook zou doen.

Een Flip in blijft bij goede verzorging wel 2 jaar mooi! Bel gerust om een afspraak te maken om hem vrijblijvend uit te proberen.

Prijzen inclusief bijsnijden en op maat maken:

Steil en slag:

30 cm €178.70
40 cm €212.25
50 cm €249.70

Permanentkrul:

45 cm €265.00
55 cm €289.00

Bekijk ook eens dit filmpje om een beter idee te krijgen van de mogelijkheden:

In de fotogallerij vindt je voor- en na foto’s van de verschillende merken, lengtes en kleuren!

Hoeveel extensions heb ik nodig?

Veel mensen denken dat hoe fijner je eigen haar is hoe meer extensions je nodig hebt. Dit is echter niet waar. Je moet de waxjes van de extensions immers ook kunnen verbergen in je eigen haar. Vaak is het juist andersom: mensen die dik haar hebben hebben meer extensions nodig om de overgang van kort naar lang te verbergen.

Vrouwen met fijn haar hebben ongeveer 75 extensions nodig.
Vrouwen met normaal haar hebben 100-125 extensions nodig.
Vrouwen met dik haar hebben 125-150 extensions nodig.
Vrouwen met extreem dik haar hebben 175 extensions nodig.

Een vrijblijvend consult is geheel gratis en mogelijk in onze salon, per mail of zelf whatsapp!
Stuur een duidelijke foto van jezelf op, dan kan ik je binnen 24 uur een prijsindicatie geven.

Een volumebehandeling begint vanaf 50 extensions. Kijk eens in de fotogallerij hoeveel extensions de verschillende meiden dragen en naar de voor- en na foto’s om een beter idee te krijgen!

De bovenlaag van je eigen haar dient minimaal 12 cm lang te zijn voor een mooi eindresultaat. Je moet namelijk wel de waxjes goed kunnen verbergen! Als de haren in de nek korter zijn is dit geen probleem.

Geef een reactie